na zeszytach nie powinno być ŻADNYCH reklam.....tym bardziej gołych bab
co za głupota. a kto każe kupować zeszyty z "wkładką"? wszystkie mają reklamy z laskami w stringach? i co to za niebezpieczeństwo? idiotyzm do kwadratu. tak jak walka z teletubisiami.
Niech panstwo finansuje produkcje zeszytow, problem reklam zniknie. Proste?
nie wykazuje takiej czujności przy wprowadzaniu ocen z religii! A przecież jest to sprzeczne z Konstytucją, w przeciwieństwie do zamieszczania reklam w zeszytach.
O tym czy kupować zeszyty z reklamami i jakimi, powinni dbać rodzice!
Czy w tym zwariowanym PiSo-landzie każda czynność i rzecz musi być regulowana jakimiś spec. przepisami? PiS przestrzega tylko tę część Prawa, która im pasuje. Reszta może sobie być napisana, a oni i tak będą ją mieli gdzieś.
Z drugiej strony nie ma się czemu dziwić, gdy krajem rządzi Czarna Mafia z Rydzykiem na czele.
lewica zacznie teraz bronic cyckow dody -elektrody na okladne zeszytow.
Juz widze Spartakow - "O gole dupy na zeszytach gimnazjalistow, o nowa rewolucje padziernikowa!"
to ,co robi Sowińska jest według mnie mądre.
"Jestem kontrolerem. Kontroluję wszystko w promieniu stu metrów od tego słupka". Na chorobę kontrolowania wszystkiego i wszystkich PiS choruje od początku istnienia, przypadłość ta nie jest obca także części lewicy. Czasami objawy przybierają formy kuriozalne, jak w tym przypadku, niekiedy - bardziej łagodne (koncesje na sprzedaż alkoholu, resrykcyjne przepisy prawa pracy, zakaz handlu w święta itp.). Ale choroba jest przecież ta sama - urzędnik decyduje za obywateli, co mają jeść, w czym pisać, co czytać, jak myśleć. Warto się nad tym zastanowić, zanim kolejny raz się poprze np. zakaz handlu w niedzielę.
koszty administracyjne w firmie zawsze trochę spadną, hehe...
Gdyby w szkole było wychowanie seksualne, jak zapisano w ustawie, nie byłoby potrzeba wsadzać gołych bab do zeszytów.
Poza tym: jakimż to zagrożeniem może dla dziecka być goła baba? Gdyby tam było zdjęcie Rydzyka z różańcem, albo Busha z karabinem, to rozumiem: zagrożenie. Ale anatomia?
Niczego sobie jeszcze kobitka a taka (nie)popieprzona.
wygładzane Photoshopem silikonowe cycki Dody mają dużo wspólnego z prawidłową anatomią :]
Cyckami Dody?
Jak pani Sowińska lubi se patrzeć na jej cyce to niech ogląda, nawet od rana do wieczora...
Co za popieprzony kraj...ehh...
Ja też nie wiem, ale przynajmniej nie zabraniam.
Naprawdę myślisz, że małolat cycków nie da rady zobaczyć?
Ale nawet nie o to chodzi. Chodzi o to, dlaczego widok cycków jest zły w jakimkolwiek sensie, a wojna w Iraku dobra. Tylko mi nie mów, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego - obaj wiemy aż za dobrze, że układa się to w całość aksjologii zbrodniczej religii, której hołduje Bush i inni krwiopijcy.
Seks - broń Boże! Krucjata - daj Boże!
Byleby przynosiła zyski.
Zmień nick, Vanzetti. Profanujesz.
Sacco.
-Magdalena Sroda. I nakazala wycofac zeszyty bo prowadza do uprzedmiotowienia kobiety to co niektorzy by nie posiadali sie z podziwu...
dla Sowińskiej pewnie największym zagrożeniem są te reklamy poradników o antykoncepcji...