Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Świdnica: Marian Zagórny skazany

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

A może Kaczor Prezydent

rolniczego Solidarucha ułaskawi?

autor: Nemo, data nadania: 2008-04-21 17:49:50, suma postów tego autora: 693

Nie przejdzie, nemo...

Zagórny jest przeciwnikiem przemysłowych ferm świń i żywności modyfikowanej genetycznie. To pewnie także jest przeciwko kaczym fermom i jabolom modyfikowanych w belwederskiej Arizonie...

autor: Hyjdla, data nadania: 2008-04-21 20:18:19, suma postów tego autora: 5956

2,5 roku

więzienia za działalność społeczną. Ja pie****ę!!!

autor: RRRadykał, data nadania: 2008-04-21 21:44:28, suma postów tego autora: 1084

A nie zasłużył sobie?

Gość mając wyroki w zawieszeniu nadal rozrabiał.
Może wreszcie się nauczy że w proteście to można wysypać swoje zboże ze swojego wagonu i na swoje tory. Każde odstępstwo jest tutaj przestępstwem.

A tak trochę poza tematem, to zastanawia mnie z czego żył przez te 10 lat.

autor: marcin, data nadania: 2008-04-21 22:54:58, suma postów tego autora: 193

Pomóc chłopu jak się da

Facet zrobił to co powinien, i chciałbym zrobić tak samo. Ikonowicz powiedział niedawno, że taki wyrok nosi sie jak order bo otrzymało sie go za przeciwstawienie się niesprawiedliwości 9cyt niedokładnie ale coś w tym sensie)
Prawo kapitalistycznego państwa skazuje takich ludzi jak Zagórny, Ikonowicz, Smosarski bo podważają oczywista niesprawiedliwość i marazm tego prawa jeśli idzie o prawa tzw. mas.

autor: red spider 666, data nadania: 2008-04-22 11:52:16, suma postów tego autora: 1549

Przykro to mówić, ale zasłużył sobie

Co innego nawet najostrzejsze protesty, przepychanki czy nawet bójki z policją, co innego fizyczne niszczenie cudzej własności "bo mi się nie podoba". No i podstawowa sprawa - poczucie całkowitej bezkarności.
Jak zareagowalibyście, gdyby jakiś prawicowy bojówkarz zniszczył wam np. samochód czy powybijał szyby w oknach, bo mu się lewica nie podoba?

autor: west, data nadania: 2008-04-22 13:23:28, suma postów tego autora: 6719

...

znowu???

autor: Lutmann, data nadania: 2008-04-27 16:03:31, suma postów tego autora: 128

Dodaj komentarz