News sugeruje jakoby tutaj pierwsze skrzypce grał Sierpień, a tymczasem to akurat Solidarność tym razem z tego co wiem, mimo całego swojego kunktatorstwa i kombinacji z wiecznym przekładaniem strajku, jest na pierwszej linii frontu. Solidarność chce 700 zl podwyżki, dlaczego o tym nie ma nic w newsie?
no to teraz dóch Panów wielbiących NSZZ Solidarność i krytyjących Sieprień 80 za populizm będa mieli kłopot z tym newsem :)
Mam nadzieję, ze Pocztwocy wygrają, bo na sponsorwanie paieskich wizyt kasa była to i na podwyżi się znajdzie
a wiele razy widziałeś w tym serwisie informacje o działaniach "Solidarności" - było nie było największej polskiej centrali związkowej? Przecież kryterium doboru newsów nie jest tutaj "bojowość" czy sensowność poszczególnych związkowych działań...
co to juz 2 tydzien sle do mnie paczke z sasiedniego miasteczka :(
Penwie Solidarnosc domaga sie nierealnej 700zl podwyzki z populistycznych powodow, napuszczona na obecny rzad przez opozycyjny PiS.
jak Sierpień 80 domaga sie gdzieś 700 zł to dwóch panów tutaj rozpisuje się na temat populizmu i wielkiej odpowiedzilaności Solidarności. Ich aktywność jeste wtedy zdumiewajaca teraz zamikli dziwnie.
Jak ktoś zarabnia 1000 zł netto - to 700 zł podwyżki to żaden populizm tylko urealnienie zarobku do cen
skonczy sie okres ochronny dla poczty, i może wreszcie paczki bedą dochodzić bardziej na czas, a mniej zmaglowane, a listonosz faktycznie zapuka do drzwi zamist cichcem wkładać awizo. A póki co niech sobie protestują.