Zachodniopomorski i śląski PPS poprą PPP, a komedianci z Warszawy miłośników Jaruzelskiego oraz Młodych Socjalistów.
Przecież z racją to oni nawet nie zbiorą wystarczającej ilości podpisów aby startować w wyborach a co dopiero przekroczyć magiczne 5%?
Chyba że mają w rękawie jakiegoś asa kto wie?
więc to czy PPS będzie współpracować z Racją, PPP czy Polskim Towarzystwem Miłośników Kaktusów, jest całkowicie obojętne z punktu widzenia wyniku wyborczego.
ilu członków ma zachodniopomorski i śląski PPS?
( idąc twoim tropem ) Ilu członków liczy PPS ? ;)
wiem
liczą pewnie po garstce członków. Podobnie zresztą jak cały PPS.
Ale nie nad liczebnością partii się pastwię, lecz na brakiem jakiegokolwiek porozumienia między centralą a terenem. Rzadka to sytuacja, w której centrala tworzy koalicję z jakimiś organizacjami, a teren demonstracyjnie popiera kogoś innego.
Redakcję lewica.pl prosi sie niniejszym o skrupulatne liczenie postów pana ABCD. Już niedługo wyrocznia nasza wydali z siebie 10 tysięczny post. Proponuję wielka fetę. Uprzedzając jubileusz nie mogę sobie odmówic zaszczytu tego, że jako pierwszy złożę życzenia panu ABCD kolejnych 10000000000............ owocnych wydaleń, uporu i wytrwałosci w nocnym i dziennym czuwaniu na forach internetowych, zdrowia i radosci ze swojego kompa.
Liczebność PPS to garstka osób PPS posiada również frakcje i tendencje...
,,Zabawne,
Zachodniopomorski i śląski PPS poprą PPP, a komedianci z Warszawy miłośników Jaruzelskiego oraz Młodych Socjalistów.
autor: jra, data nadania: 2009-02-07 19:20:06, suma postów tego autora: 354,,
Skąd Pan posiada takie informacje ,czy jest Pan członkiem którejś z wymienionych organizacji terenowych ?
dziwi mnie ten obsceniczny stosunek do PPS ,zapewne reprezentuje Pana którąś z pseudo lewicowych organizacji parlamentarnych .
W dniu dzisiejszym sprawdzę doniesienia jakoby Sląska Rada
Wojewódzka PPS deklarowała wspólny start z PPP ,jestem członkiem tej organizacji i jestem pewien ze nie miało nic takiego miejsca ,dla pewności zweryfikuje Pana doniesienia.
Jeżeli chodzi o Zachodniopomorskie nie wypowiadam się !!!
Konkludując ,uważam że PPS jest realnym zagrożeniem dla partii lewicowych i to obrazuje jedność na Lewicy ,SLD,Sdpl spauperyzowali słowo lewica ,proszę zobaczyć kogo interesy reprezentują w sejmie ,te słowa bronią się same, nie trzeba podawać przykładów.
I co z tego że PPS śląski poprze PPP? Niech popiera, niewiele ten gest znaczy ale i tak jest to lepsze niż popieranie SLD.
w woli wyjaśnienia informuje zainteresowanych że Śląsk posiada 6 Komitetów Okręgowych w województwie każdy Komitet Okręgowy posiada koła ,a jeśli pana interesują liczby to proszę mi napisać ilu eurodeputowanych ma szanse zdobyć mandat z ramienia prawdziwej Lewicy :-P ,ilość członków nie przekłada się na ilość mandatów ,czy PPS-wi można co cokolwiek zarzucić .
PPS jest poza parlamentem kilka lat ,utrzymujemy się z własnych środków ,i jesteśmy .ciekaw jestem co się stanie z innymi partiami które nie przekroczą 5 % w wyborach ? przykład UW,UP,AWS,LPR itd.......
krytykować można wszystkich i za wszystko ,ale zrobić coś pożytecznego ,nic .
Nie przejmuj się `pps`, te bzdety wypisują ludzie, którzy programowo prowadzą nagonkę na całą lewicę.