Mam nadzieje, że na te słuszne, historycznie doniosłe reformy nie zabraknie, mimo kryzysu pieniędzy
Obama bardzo bojaźliwie podchodzi do równouprawnienia homoseksualistów, choć w kampanii wyborczej sporo im obiecał.
I kroczek do legalizacji malżeństw homoseksualnych w całych stanach!
...
No tak, Obama jest za, ale nowa miss Kalifornii (chyba?) podziela poglądy poprzedniczki, która to straciła koronę bo stwierdziła, że wg niej małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Działacz geyowski (sędzia w konkursie), który wychwycił tą skandaliczną wypowiedź nazwał dziewczynę "głupią suką" (co oczywiście obraźliwe nie jest).
Tak więc, jeszcze dużo pracy przed naszym czarnym bratem, aby podlizać się gejom.
ważne, żeby gejowi żyło się przy geju przyjemnie. Też mi demokracja...
Sąsiadka mi podrzuciła. (*_*)
A co nas obchodzi na co Barak zielone przeznacza? Dał kasiorę na wirtualne banki, niech daje i na świadczenia społeczne, jakimi objęci są jednopłciowi małżonkowie pracowników rządu federalnego. Więcej pożytku... a jaka wdzięczność!!!
(*_*)
Masz rację, niech Obama przeznacza dolary na co chce. Ale tu chodzi o coś innego. Czarny brat chce zmieniać mentalność amerykanów, a tu jakieś blondynki mu wsadzają kij w szprychy głoszą herezje i obrażają awangardę świata (czyt.gejów) mówiąc, że małżeństwo to kobieta i mężczyzna.
Barak zamordował dziś muchę w Białym Domu, to i z mentalnością Jankesów se poradzi, a nawet z blond-misskami!!! Pijar dziś urósł Barakowi na wysokość stu baraków!!! Włatca Móh się nam objawił, kwaku, i on da radę nawet ze świadczeniami socjalnymi dla gejowych żon i małżonków!!!
A ten Perez Hilton, który nie lubi "głupich suk" ma przerąbane wśród gejów. Zresztą świrów także wpośród hetero znajdziesz. Sam zresztą o sobie ten Mario Armando Lavandiera mówi, że jest "medialną dziwką do wynajęcia", to tej niedoszłej miss uwłaczałaby dyskusja z taką medialną zdzirą, no nie, kwaku?
Zawsze mówię, że kobiety mądrzejsze są od facetów, nawet jeśli to blond-miss są i chlapną coś "od serca"...
(*_*)
Husain Obama hojnie obdarza urzedasow pieniedzmi zabieranymi podatnikom.
Taki drogi Tust .
Stoczniowiec jak straci prace dostaje 60 tys zl a sklepowa ktora pracuje po 12 godzx dziennie za 1000 zl musi na to placic.
Brawo Obama