sorki za brak polskich znakow - klawiatura mi sie wlasnie zbuntowala
pierwsza rzecz ktora mi przyszla do glowy ja przeczytalem o komisji g20: korporacje zainstaluja przy niej swoich zakulisowych lobbystow i przejma nad nia z czasem kontrole przez umieszczenie w niej swoich ludzi, ten proces mial miejsce we wszystkich urzedach i komisjach w usa
no i nie trzeba byc prorokiem zeby przewidziec reakcje na propozycje ujednolicenia systemow podatkowych :) nwo w pelnej skali :)
chociaz pomysl jest calkiem dobry
Powstanie rządu światowego pozwoli na wzięcie społeczeństwa za mordę i przysporzenia mu kłopotów, cierpienia, upokorzeń i zwykłego zgorszenia bez nadziei na zmianę.
bo rzady narodowe straznikami wolnosci dotad jeno byly :)
jedna rasa- ludzka rasa
w danym społeczeństwie. Wyrazem jakich si klasowych w skali światowej ma być rząd światowy???
Jeśli będzie siła polityczna zdolna stworzyć taki rząd to on powstanie.
To co się dzieje jest wyrazem tegoże kapitalistom udało się ogłupić zwykłych ludzi osiągając bezwzględne panowanie w sferze świadomości.
Musi chyba obecny kryzys jeszcze bardziej się pogłębić i spowodować załamanie żeby cokowiek sie zaczęło zmieniać.
Może w Europie w końcu nastąpi zwrot izamiast tłamsić prostych ludzi zaczną tłamsić kapitaL. Wystarczy jena solidna regulacja unijna żeby zmienić układ w skali światowej. Kapitał nie ma gdzie uciec. Jest bezkarny nie dlatego że jest szybki ale dlatego że nikt go nie goni.